Massage

Massage Bromma Stockholm


Chakra-massage med Auro-Soma

Denna massageform är en underbar blandning av massage och healing!

Dina chakran masseras med AuroSoma- oljor, samtidigt som mina ord och din andning ökar medvetenheten om dig själv och ditt inre. Detta hjälper dig att släppa gamla låsningar och känsloblockeringar.


De vackra och väldoftande oljorna består av örter, eteriska oljor och kristaller.

För att skapa balans behandlas varje chakra med sin egen specifika olja och pomander. Jag använder mig även av kristaller, pendling och klangskål.


Metoden har utvecklats och tagits över hela världen av Vicki Engeham, Australien.   Klassisk massage

Här blandar jag mina olika massagekunskaper till en behandling som passar just dig och dina behov. Många vill ha sin rygg masserad, men blir förvånade när de upptäcker att även bröstmuskler, ben och säte är spända.

Huvudvärk och nackvärk har ofta sin grund i spända bröst- och halsmuskler, medan en trött ländrygg ofta orsakas av strama benmuskler.


Du kan välja mellan 30-60 minuters halvkroppsmassage.

Behöver du helkroppsmassage väljer du Indonesisk akupressur.Indonesisk akupressur

Indonesisk akupressur är en helkroppsmassage från Java som har tagits till Sverige av Henry Swaving. Det är en oljemassage som följer kroppens meridiansystem med ett jämnt och kraftfullt tryck. Den ökar blodcirkulationen och utrensningen av slaggprodukter, vilket gör dig skönt avslappnad i hela kroppen. Massagen avslutas med ansikts- och öronmassage.Lymphflödes-massage

Lymphflödes-massage är en oljemassage som består av mjuka, avslappnande cirkelrörelser över hela kroppen, med syfte att öppna dina lymphkärl och öka utrensningen av slaggprodukter. Den hjälper dig att bli av med vätskeansamlingar och svullnader.


Lymphsystemet kan ses som en luftkonditionering i kroppen, och går parallellt med blodsystemet. Det plockar upp och för bort slaggprodukter som blodet lämnat av i bindväven, t.ex. fetter, döda celler eller bakterier, som sedan bearbetas i lever, njure och mjälte. Ett trögt lymphsystem leder till fettansamlingar i bindväven, försvagat immunförsvar och ökad infektionsrisk. Normalt tar det 2-12 minuter för lymphsystemet att arbeta sig igenom kroppen, men vid överbelastning kan det ta 12 timmar! Systemet fungerar sämre vid stresspåslag, men vi kan hjälpa det genom en särskild andning  och självmassage som du får lära dig under behandlingen.


I denna behandling ingår även zonterapi för lymphsystemet.
Linus Friskvård Spångavägen 139 • 168 57 Bromma • linus@linusfriskvard.se

Massage och Zonterapi i Stockholm