Healing etc

Healing Bromma Stockholm

Healing

Vi är alla uppbyggda och omgivna av energi. Den healing jag ger har tagits till Sverige av Annette Blom, utbildad på Barbara Brennan School i USA.


Syftet med healingen är att skapa balans i kropp och själ, precis som i de övriga terapier jag valt att arbeta med. Balanseringen sker här främst genom dina chakror och auror. Jag läser av ditt energisystem och arbetar sedan med de blockeringar jag upptäcker, allt med hjälp av stark närvaro, lätt beröring och ibland förlösande ord. Healingen påverkar dig både fysiskt och emotionellt, och kan hjälpa dig till insikt om hur och varför du reagerar och agerar som du gör här i livet.

Jag ger även healing på distans.Chakra-massage med Auro-Soma

Denna massageform är en underbar blandning av massage och healing!

Dina chakran masseras med AuroSoma- oljor, samtidigt som mina ord och din andning ökar medvetenheten om dig själv och ditt inre. Detta hjälper dig att släppa gamla låsningar och känsloblockeringar.


De vackra och väldoftande oljorna består av örter, eteriska oljor och kristaller.

För att skapa balans behandlas varje chakra med sin egen specifika olja och pomander. Jag använder mig även av kristaller, pendling och klangskål.


Metoden har utvecklats och tagits över hela världen av Vicki Engeham, Australien.


Resonans-behandling

Resonans betyder samklang och innebär här att rörelsen från mina händer möter rörligheten i din kropps struktur.

Resonansbehandlingen är utarbetad av Christian Helmrich och består av små, mjuka vågrörelser som riktas lodrätt in mot kroppen. Rörelserna är så små att de når igenom överallt, även där kroppen i vanliga fall gör motstånd, vilket kan få både fysiska och emotionella låsningar att släppa.

Mjuka kläder rekommenderas.
Ortobionomi

Ortobionomi hjälper kroppen  att röra sig som den är skapt att göra, och är mycket effektiv vid låsningar av olika slag, t.ex. nackspärr.

Ryggraden är uppbyggd för att vridas i sitt ledspel, och varje led och muskel har en önskan att få ta steget fullt ut åtminstone en gång om dagen. Djuren får en naturlig vridning när de går på alla fyra, men vi är ganska stela när vi står och går upprätta.


De flesta ryggskador sker vid vridning kombinerat med belastning. I ortobionomin vrider vi mjukt kroppen åt det håll den helst vill gå - kroppen vet själv var spänningarna sitter. Vridningen sker här helt utan belastning och måste kännas skön och avslappnande så att du som klient kan vara helt passiv.

Mjuka kläder rekommenderas.CranioSacral Terapi

Man kan likna det craniosacrala systemet vid en vätskefylld säck som sitter fast i kraniet och korsryggen. Systemet har en egen rytm och puls med en frekvens på 6-12 pulser /minut. Detta pulsliknande flöde av cerebrospinal- vätska skapar rörelse i kroppens alla ben, samtidigt som vätskan rensar bort slagg från hjärnvävnaderna och tillför syre och näring.


I craniosakral terapi bearbetas kroppen med långsam och mycket lätt beröring från fötter till huvud. Detta tillåter den egna läkningsprocessen att sätta igång både fysiskt och emotionellt. Ingen manipulation äger rum, mina händer följer bara kroppens egna rörelser, och kroppen vet vad den behöver!

Mjuka kläder rekommenderas.Linus Friskvård Spångavägen 139 • 168 57 Bromma • linus@linusfriskvard.se

Massage och Zonterapi i Stockholm